Websitet bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere  
 

Find dit produkt


Brug vores produktmenu til nemt og hurtigt at finde og navigere rundt i hele vores store lyskilde sortiment:

Om Dansk Lyskilde


Om os
Samarbejdspartnere
Kundereferencer

Nyhedsbrev


Print
Tip en ven
Til forsiden
Om os

Om osDansk Lyskilde forhandler nogle af verdens bedste lysprodukter til det professionelle marked – og vi leverer dem med Danmarks mest kompetence rådgivning.

Vi er specialister i belysningsløsninger, der kan opfylde selv de højeste krav til produktkvalitet, miljø og energistandarder. Vi tilbyder desuden ét af markedets største udvalg af lyskilder, de fleste med dag-til-dag levering fra vores lager i Køge.

Siden 1989 har Dansk Lyskilde stillet Danmark og danskerne i et bedre lys. Og vores viden om god belysning er kun vokset med årene, så forvent altid en faglig og løsningsorienteret rådgivning fra vores dygtige belysningskonsulenter.

Dansk Lyskilde er dansk eneforhandler af ETAP Lighting og fører desuden hele sortimenter fra europæiske kvalitetsproducenter som f.eks. Radium, Nordeon. Læs mere om vores samarbejdspartnere.

Leveringssikkerhed
For at kunne garantere dag-til-dag leveringer har vi på vores lager i Køge valgt at have et stort antal lyskilder og led pærer på lager. Vores dag-til-dag leveringssikkerhed på vores faste sortiment ligger på 97,1%. Intern kvalitetskontrol sikrer en plukfejlsprocent, som er mindre end 1%.

Samfunds- og miljøansvar
For os er samfunds- og miljøansvar en naturlig del af vores dagligdag. Det er vigtigt for os at ansvaret bliver taget alvorligt, hvorfor vi løbende forholder os til vores leverandører og samarbejdspartneres indstilling til disse forhold.

Dansk Lyskilde står ved sit miljømæssige ansvar idet nogle af vores produkter indeholder kviksølv eller er elektronikaffald. Vi modtager derfor gerne alle vores kunders brugte lyskilder, som vi sikrer korrekt genanvendelse.

Samtidig opfordrer vi altid vores kunder til at vælge den mest energirigtige belysning, for at få mere lys med mindre strømforbrug.

Dansk Lyskilde er medlem afLyskildebranchens WEEE forening

LWF – Lyskildebranchens WEEE forening


Dermed overholder vi de gældende love og regler om håndteringen af batterier, LED og kviksølvholdige lyskilder, som er pålagt af WEEE systemet.

www.lwf.nu
Dansk Center for Lys

Dansk Center for Lys


Som medlem af Dansk Center for Lys har vi adgang til den nyeste internationale viden om lysteknologi, og hvordan vi kan forbedre lyskulturen.

www.centerforlys.dk
Dansk Erhverv

Dansk Erhverv


Med Dansk Erhverv har vi en stærk organisation i ryggen, der arbejder for at give os de bedst mulige rammer for at drive og udvikle vores forretning.

www.danskerhverv.dk
Region Nordjylland

Region Nordjylland


Siden januar 2011 har Dansk Lyskilde været udvalgt leverandør af lyskilder til samtlige hospitaler hørende under Region Nordjylland.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kreditvurdering


Dansk Lyskilde har højeste kreditværdighed

www.bisnode.com