Websitet bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere  
 

Find dit produkt


Brug vores produktmenu til nemt og hurtigt at finde og navigere rundt i hele vores store lyskilde sortiment:

Om Dansk Lyskilde


Om os
Samarbejdspartnere
Kundereferencer

Nyhedsbrev


Print
Tip en ven
Til forsiden
Samarbejdspartnere

SamarbejdspartnereI Dansk Lyskilde sætter vi en ære i at levere kvalitet. Vi forhandler derfor kun produkter fra udvalgte leverandører, der kan dokumentere, at deres produkter overholder de angivne specifikationer for eksempelvis farvegengivelse, farvetemperatur, levetid og MacAdam Steps. Parametre der er særlig afgørende ved valg af LED belysningsløsninger.

ETAP LIGHTING

ETAP LIGHTING


Belgiske ETAP Lighting blev grundlagt år 1949 i Antwerpen. ETAP Lighting udvikler og producerer energi-effektive belysningsløsninger inden for både almen- og nødbelysning. Den kontinuerlige udvikling af energibesparende tiltag fra deres egne ingeniører optimeres og implementeres i armaturerne gennem egenproduktionen i Belgien. ETAP Lighting har formuleret deres vision om lys ud fra "The 3 E's"

  • ENERGY: Mere lys ved mindre strømforbrug
  • ECOLOGY: Mindre udledning af CO2
  • ERGONOMICS: Opnå det ønskede resultat på den mindst besværlige måde

ETAP Lighting har følgende certificeringer: EN ISO 9001:2008 og EN ISO 14001:2014.

Dansk Lyskilde har haft et samarbejde med ETAP Lighting siden 2014.

http://www.etaplighting.com
Marino Cristal

Marino Cristal


Marino Cristal blev grundlagt i 1983 i Republikken San Marino, og er i dag en førende virksomhed indenfor LED løsninger af lyskilder og armaturer. Dansk Lyskilde er forhandler Marino Cristal’s omfattende produktsortiment af LED pærer, LED dekorative lamper, LED Tracklights, LED paneler, LED bånd og meget andet.
Marino Cristal har altid været meget omhyggelig med at tilegne sig lyskilder og armaturer, som er bæredygtige, hvor høj lumen output, energibesparelser og lav miljøbelastning går op i en højere enhed. For at understøtte denne filosofi investeres der hele tiden i forskning og udvikling. Virksomheden fokuserer i sær på at alle produkterne er i overensstemmelse med gældende EU direktiver.

Dansk Lyskilde har haft et samarbejde med Marino Cristal siden 2016.

http://www.marinocristal.com
Orbitec

Orbitec


Franske Orbitec blev grundlagt i 1972 i Clichy. Orbitec samarbejder med alle førende producenter som Osram/Radium, Philips og GE. Orbitec har de mest gængse typer af ledpærer og lyskilder samt et meget stort sortiment indenfor specielle lyskilder som eksempelvis signallamper og medicinlamper.

Dansk Lyskilde har haft et samarbejde med Orbitec siden 1991.

http://www.orbitec.fr
Radium

Radium


Tyske Radium, der i dag er ejet af Osram, blev grundlagt i 1904 i Wipperfürth. Radium har et stort sortiment indenfor de mest gængse typer af LED pærer samt traditionelle lyskilder og har egen produktion af LED opalrør, halogenrør og udladningslamper.

Radium har følgende certificeringer: EN ISO 9001:2008 og EN ISO 14001:2004+AC:2009

Dansk Lyskilde har haft et samarbejde med Radium siden 1995.

http://www.radium.de
Øvrige

Øvrige samarbejdspartnere


Dansk Lyskilde forhandler endvidere LED pærer og lyskilder fra Osram, Philips, Megaman, LAES, Sylvania samt batterier fra Panasonic Batteries.