Websitet bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere  
 

Find dit produkt


Brug vores produktmenu til nemt og hurtigt at finde og navigere rundt i hele vores store lyskilde sortiment:

ETAP Lighting


Armaturer
Nødbelysning
Lysstyringssystemer

Nyhedsbrev


Print
Tip en ven
Til forsiden
Armaturer

ArmaturerEnergieffektivitet er ét af nøgleordene for udviklingen af ETAP's armatuer. Et andet nøgleord er lyskomfort. Belysning med ETAP's armaturer giver fantastiske kontraster og farvegengivelse og modvirker generende blændinger.

Armaturer med højt lysudbytte
Med ETAP's armaturer til lysstofrør får du et meget højt lysudbytte af lyskilden –helt op til 98 pct. Det skyldes de specielle højreflekterende reflektorer og effektive gitre/diffusere. Læs mere ved at følge linket her

LED-armaturer med uovertruffen varmestyring
ETAP's LED-armaturer er kendte for deres uovertrufne varmestyring. Typiske LED armaturer mister 30% af lysmængden i løbet af armaturets levetid, kendt som L70. Med ETAP's varmestyring nedbringes lysnedgangen mærkbart, i nogle armaturer helt ned til 1 pct. efter 50.000 timer.

Se forskellen i lysnedgang ved brug af forskellige armaturer.


LED med meget lille farveafvigelse
ETAP´s armaturer har mindre end 2 MacAdam SDCM (Standard Deviation of Color Matching), og det gælder i hele armaturets levetid. Det betyder, at farveafvigelsen i forhold til det omgivende miljø er meget lille. Til sammenligning er de normale krav til indendørsapplikationer 3-5 MacAdam SDCM.