Websitet bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere  
 

Find dit produkt


Brug vores produktmenu til nemt og hurtigt at finde og navigere rundt i hele vores store lyskilde sortiment:

Råd & Vejledning


Skal du skifte til LED?
OSS Lyskilder
OSS Armaturer

Nyhedsbrev


Print
Tip en ven
Til forsiden
Skal du skifte til LED?

Skal du skifte til LED?LED er utvivlsomt fremtidens lys-kilde. Den erstatter ikke kun glødepærer og sparepærer, men også hele armaturer.

Igennem alle årene har vi været vant til standardiserede produkter, hvorfor vi som oftest ikke har undersøgt de tekniske specifikationer helt til bunds. Med LED har vi imidlertid fået et produkt, der er sammensat af en række komponenter, som gør at der himmelvid forskel på de udbudte produkter. Vi har samlet de vigtigste lystekniske begreber her på siden, så du bedre kan navigere rundt mellem informationerne om lumen, ra-værdi, kelvintemperatur, L70 og LM80, lux, vedligeholdelsesfaktor

Og hvorfor er det vigtigt at kigge specifikationerne i sømmene? Ganske enkelt - fordi du risikerer at vælge en løsning der er billig på kort sigt, men dyr på lang sigt. Og det gælder både LED pærerne og LED lamperne.

I Dansk Lyskilde har vi mere end 25 års erfaring inden for belysning. Vi hjælper vores kunder med at finde den rigtige løsning til lige netop deres behov. Ring til os og få en snak om belysning. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig løbende orienteret med artikler om belysning.